Sander in het Midden Oosten: Vluchtelingenwerk

Twee maanden verdieping. Het hart van God mogen ervaren en uitdelen aan mensen die op mijn pad komen. Vooral vluchtelingen die na maanden, soms jaren lang reizen het nodig hebben om gezien en geliefd te worden. Een inspirerende en uitdagende periode waarbij Mattheus 28:19-20 voor mij tot zijn recht komt.
Onsuccesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel 10 maanden geleden niet gehaald
67% Gefinancierd
  • €2.330,00 Gedoneerd
  • €3.500,00 Doel
  • 8 Donateurs
Resterende tijd om te doneren

Over dit project

Hallo allemaal, welkom op mijn pagina! Zoals jullie waarschijnlijk al weten zal ik in mei en juni 2019 naar het Midden Oosten gaan om mij daar in te zetten voor vluchtelingen. Op dit moment ben ik een 3e jaars Social Work student die zich richt op de als maar groter wordende vluchtelingencrisis. In Nederland ben ik al veel in contact geweest met vluchtelingen door hen te begeleiden in het integreren en participeren in onze maatschappij.

Voor mij is deze reis net een stap verder door mijn eigen land te verlaten, om in een vreemd land ook weer voor vluchtelingen te zorgen die zich ontvreemd voelen. Zo hoop ik meer te ontdekken van Gods plan voor deze mensen en wil ik daar graag een onderdeel in zijn. Het lijkt mij erg inspirerend en uitdagend om juist hulp te mogen bieden op plekken waar zaken minder goed op orde zijn dan wat ik gewent ben van de Nederlandse maatschappij.

Op dit moment zijn er wereldwijd meer mensen op de vlucht dan ooit te voren. Velen van jullie hebben in het nieuws gezien welke vreselijke dingen er gebeuren op de reis die mensen maken om in veiligheid te komen. Ik heb het verlangen om deze mensen op praktisch en psychisch vlak te helpen en te ondersteunen. Te getuigen van wie God in mijn leven is en op die manier een zaadje achter laten waar God verder aan kan werken. Mijn verlangen voor deze reis is dat God mij zal vormen, in mijn weg zal leiden en mij zal zenden naar de plek die Hij voor ogen heeft.

Ik hoop dat jullie hier samen met mij onderdeel van willen zijn. Mijn vraag is dan ook of jullie in de komende periode voor mij willen bidden. In deze uitdagende reis verlang ik ernaar om Gods weg te blijven volgen en een biddend thuisfront is daarbij erg belangrijk. Voor deze twee maanden heb ik een bedrag van €3500,- nodig. Zelf heb ik al acties gedaan en is er zoals jullie zien ondertussen een erg mooi bedrag binnengekomen. Willen jullie mij helpen door een gift te geven? Deze is belasting aftrekbaar! Op deze pagina zal ik ook mijn updates plaatsen en zo blijven jullie goed op de hoogte van hoe God en ik samen in het Midden Oosten aan het werk zijn.

“Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: IK BEN met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.”

~ Mattheus 28:19-20 ~