Sara in Pakistan

Pakistan een vergeten land, alleen bekend om negatief nieuws, maar ook een plek van mooie mensen, een rijke cultuur en prachtige natuur! In dit land zal ik 6 maanden verblijven. Ik ga naar een internationale school om daar als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ik zal o.a. bijles geven en een mentor zijn voor een groepje meiden. Ik wil jullie graag een andere kant van Pakistan laten zien, door hulp en steun te geven.
Onsuccesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel 10 maanden geleden niet gehaald
72% Gefinancierd
  • €3.237,70 Gedoneerd
  • €4.500,00 Doel
  • 43 Donateurs
Resterende tijd om te doneren

Over dit project

Hoi! Leuk dat jullie de tijd nemen om mijn pagina te bekijken.

Wil je weten wat ik ga doen? Bekijk dan eerst mijn filmpje:https://youtu.be/zfRZsDFCeXk

Zoals jullie in het filmpje hierboven hebben gezien ga ik naar Pakistan voor 6 maanden. De school waar ik naar toe ga is een kostschool. Dus de kinderen slapen en eten op de school. Ik zal hier ook verblijven in een eigen appartementje. De kinderen slapen met een aantal andere leerlingen op één slaapkamer. Wat een van mijn taken wordt, is dat ik een mentor voor een groepje meiden zal zijn. Wat dit inhoud is dat ik de persoon voor ze ben waar ze advies aan kunnen vragen. Ik zal er voor ze zijn als ze het ergens moeilijk mee hebben. Maar ik zal er ook zijn als een vriendin en voor plezier zorgen. Tijdens de schooluren zal ik de leraren helpen waar nodig en af en toe zelf een les verzorgen. En in het weekend help ik de leerlingen met het organiseren van leuke activiteiten. Dit alles vind ik een prachtige uitdaging.

Tijdens mijn periode in Pakistan hoop ik veel te leren, niet alleen over de school waar ik naartoe ga maar ook van het land, de cultuur en met name de mensen.

Deze reis kost best wel veel. Ik zal het geld besteden aan: trainingen, vliegticket en het verblijf op de school. Ik draag hier zelf ongeveer €1000 aan bij, maar dat is nog lang niet genoeg. Ik zou het gaaf vinden als je me de komende zes maanden wilt steunen! Ik ga regelmatig een blog schrijven of ik maak een filmpje dat online komt. Ik zou het dus ook tof vinden als je mij wilt volgen. Zo blijf je up to date over mijn belevenissen in het verre Pakistan.