Wil je dat Interserve ook in de toekomst het evangelie doorgeeft in Azië en de Arabische wereld? Hieronder lees je verschillende manieren waarop je ons financieel kunt ondersteunen.

Erfstellingen

Je kunt Interserve als enige of als mede-erfgenaam in je testament benoemen. In een testament kun je zoveel erfgenamen opnemen als je wilt. Je bepaalt hierbij zelf welk percentage van de erfenis de verschillende erfgenamen ontvangen. Een testament regel je bij een notaris. Goede doelen zoals Interserve zijn vrijgesteld van successierechten (schenkingsbelasting). Dit betekent dat het hele geschonken bedrag ten goede komt aan het zendingswerk in Azië en de Arabische wereld.

Legaat

In plaats van een percentage kun je in je testament ook een van tevoren vastgesteld bedrag opnemen. Dit heet een legaat. Wie al een testament heeft, kan daar alsnog een legaat in laten opnemen door de notaris. Een voorbeeldtekst is: “Ik legateer vrij van rechten en kosten aan Stichting Interserve Nederland te Driebergen-Rijsenburg een bedrag van € … om te worden afgegeven drie maanden na mijn overlijden”.

Informatie

Geïnteresseerd? Vraag dan meer informatie aan via onderstaand reactieformulier. Bellen (0343 74 54 00) of e-mailen kan ook. Arco de Leede verstrekt graag meer informatie.

Voor algemene notariële vragen kun je de notaristelefoon bellen: 0900 – 3469393 of kijken op www.notaris.nl.

1Persoonlijke gegevens
2Adresgegevens
3Informatie aanvragen
  • Vul hieronder je persoonlijke gegevens in:

  • DD dash MM dash JJJJ